Valentines Special in the Lighthouse een succes!
Feb 2011 28

IJlife was een van de organiserende partners van het unieke Valentines Event op 10 februari jl in restaurant de Lighthouse.

De Valentijn Special in 2011 lieten bewust om 20.00u beginnen zodat stellen met kinderen rustig met elkaar kunnen eten. Daarna werd er in de The Lighthouse een ‘drie gangen dessert’ en drankjes geserveerd (alles in de prijs inbegrepen) afgewisseld door optredens van Theatraal IJburg. De band bracht bekende lovesongs ten gehore, waarbij ook gedanst kon worden. De stellen werden uitgenodigd om binnen de intimiteit van de twee persoonstafel met elkaar te kijken naar het begin van hun relatie en het heden en hun vertrouwen naar elkaar uit te spreken in de toekomst. Het unieke aan de avond was de combinatie tussen romantische atmosfeer, het vieren van de liefde & relatie en  het op een leuke manier meegenomen worden als stel om te beseffen hoe kostbaar het is om iemand te hebben om van te houden. En om in relaties te investeren en de tijd te nemen om elkaar te laten weten wat er in je hart leeft.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in een cursus om te investeren in de kwaliteit van je relatie, check dan www.ij-love.nl

Het was een groot succes. We hopen ook in 2012 weer een Valentijn Special  mee helpen te organiseren.